Resultaten voor fotoshoot hond

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     fotoshoot hond
 
Homepage Mogi Hondenfotografie.
Iedere fotosessie vindt plaats op een locatie naar keuze., daar waar de hond vertrouwd is en op zijn gemak. Het baasje werkt hard mee tijdens de fotosessie, zodat de hond niet het gevoel krijgt dat hij gefotografeerd wordt. Er zijn immers viervoeters die daar niet van gecharmeerd zijn.
KYNO FOCUS Hondenfotografie Fotoshoots workshops.
In februari werd ik uitgenodigd om een professionele fotoshoot doen en mijn pitchvideo opnemen. Wat een geweldige ervaring! Daarna was het wachten op de uitslag van de vakjury én stemmen verzamelen voor de publieksprijs! Tijdens de dag van de ZZPer op 7 april 2018 in de rijtuigenloods in Amersfoort vond de uitreiking van de FOTY Awards 2018 plaats. Ik ontving de publieksprijs, die werd uitgereikt door: gastheer Jörgen Raymann, juryvoorzitter Marcel Molenaar Country Manager LinkedIn Benelux en organisator Robbie Sakkers Victor Mundi/Ratecard. Graag wil ik iedereen ontzettend bedanken voor alle steun en support! Femke Puijman Awardwinning fulltime professioneel hondenfotograaf. Samen creëren we iets moois: e en prachtig portret van jouw hond.
Pet Studio De Hondenfotograaf Studio Outdoor.
Een fotoshoot in de studio levert prachtige, sprekende portretten op. We beginnen met een gezellig praatje en een kopje koffie, waarbij de hond kan wennen en de studio kan ontdekken. Heb jij de blog al gelezen? Een blog over Lifestyle, honden, interieur en natuurlijk onze lieve dochter Emma!
Fotoshoot hond in de studio, op buiten op lcoatie Hondenfotograaf.
Afgelopen week hebben we een leuke fotoshoot gedaan samen met onze ruwharige teckel. Best een uitdaging een lieve maar ook eigenwijze hond mooi op de foto zetten is een kunst. Sharon ontving ons in haar fotostudio. Wat een professionele plek!
Deze hond doet de beste moederschap-fotoshoot die je je kunt voorstellen! Prankster.
Deze hond doet de beste moederschap-fotoshoot die je je kunt voorstellen! Dit is hond Lilica. Ze is heel erg zwanger en daarom hebben haas baasjes haar een fotoshoot cadeau gedaan om het heugelijke nieuws te vieren. Hoe het eruit ziet?
Studio86 Fotograaf Dieren Fotoshoot met hond of ander huisdier.
Is jouw huisdier jouw maatje en wil je hem of haar graag op een mooie manier laten vastleggen? Ik help je graag met het maken van een mooie foto van jouw hond, kat of ander huisdier. Natuurlijk is het ook mogelijk om foto's' van jullie samen te maken. Uit ervaring heb ik geleerd dat honden en vooral katten niet altijd op de juiste plek blijven zitten. Daarom heb ik wel jouw hulp nodig! Ik geef je tijdens de shoot instructies zodat we samen de mooiste portretfoto's' kunnen maken. by Nikki Hoff. Omdat ik gebruik maak van flitslampen, kan ik jouw huisdier op verschillende manieren uitlichten. Op deze manier krijg je ook een mooie variatie in jouw fotoshoot.
De band met je hond Ceciel Rip Fotografie.
Als je kiest voor een fotoshoot in de fotostudio zorg dan dat je hond goed schoon, geborsteld en droog is. Neem bij regen een handdoek mee om je hond af te drogen zodat het binnen schoon blijft. Zorg er ook voor dat je hond uitgelaten is.
Fotoshoot met hond: 7 tips Lifestyle for pets.
Fotoshoot met hond: 7 tips. Voor een fotoshoot met hond moet je soms best wel wat geduld opbrengen. In zo'n' situatie heb je jezelf vast weleens zit" eens stil' horen roepen. Maar op Instagram moet je het allermooiste huisdier natuurlijk wel kunnen vertonen.
Buiten Fotoshoot 1 hond Sammie D Fotografie.
info@sammieD.nl 06 12 19 26 88. Hond en baas studio. Ouder en Kind. Buiten Fotoshoot 1 hond. Voor meer informatie over de buiten fotoshoot met 1 hond klik hier. Buiten Fotoshoot 1 hond. Categorie: Buiten Fotoshoot Honden. Buiten Fotoshoot 2 Honden.
Fotoshoot Huisdier, samen of alleen je hond of kat op de foto.
Laat het ons even weten zodat we kunnen kijken of het mogelijk is onze studio, anders is er ook de mogelijkheid om op locatie fotos te komen maken ander tarief. De Fotoshoot Huisdier is o.a geschikt voor je hond, kat, konijn, cavia.
Baasje doet een fotoshoot met zijn hond op de allerlelijkste plek ooit: de bouwmarkt en de foto's' zijn prachtig.
PostType Froot Baasje doet een fotoshoot met zijn hond op de allerlelijkste plek ooit: de bouwmarkt en de fotos zijn prachtig! Froot 7 dec 2017 Lizette van Loenen. Baasje doet een fotoshoot met zijn hond op de allerlelijkste plek ooit: de bouwmarkt en de fotos zijn prachtig!

Contacteer ons